Futottunk a rákgyógyításért. Pécs, 2017. szeptember 9.

Mint minden évben, idén is részt vettünk a PSZE Központi Területi Igazgatóság Szervezete jóvoltából a Fuss a rákgyógyításért elnevezésű jótékonysági rendezvényen, a festői Pécs városában.

A futásnak már olyan hagyománya van, hogy szinte mindenki kívülről fújta a napi menetrendet, a futás útvonalát, sőt, még az időjárás is hagyományosan remekül alakult: igazi nyári idő várt minket szeptember 9-én.

Büszkén viseltük egész nap az esemény pólóját, hirdetve városszerte a Dunántúli Postás SE szervezte rendezvényt  és a 150 éves Magyar Postát.

A Széchenyi téren zsibongó lelkes társaink között felfedeztük utazó kiállításunkat is, ami a 150 éves évforduló tiszteletére járja az országot.

És sok-sok ismerős kollégát is köszönthettünk a résztvevők között, boldogan adva át magunkat az együvé tartozás remek érzésének.

Nem kérdés, természetesen jövőre is ott leszünk, mert a postások mindig is készek a jó ügyért tenni, különösen ilyen remek helyszínen, ilyen nagyszerű és összetartó csapattal, mint a postásoké.

Tóth Gábor
PSZE KTIG