Országos szakmai konferencia pénzügyi témákról. Budapest, 2017. október 11.

„Tudatos pénzpiaci magatartás, öngondoskodás, nyugdíjmegtakarítás” címmel rendezett országos szakmai konferenciát Budapesten a PSZE. 

Dr. Horváth Sándor PSZE-elnök megnyitója után elsőként Hulák Zsuzsanna, az EMMI Idősügyi és Nyugdíjbiztosítási Főosztály vezetője tartott előadást a nyugdíjbiztosítás alapjairól.

Második előadó Kovács Gábor, a Magyar Posta Zrt. Pénzforgalmi Értékesítési Igazgatóság igazgatója volt, aki „Tudatos munkatársakkal a tudatos ügyfelekért” címet adott előadásának.
Kovács Gábor: Tudatos munkatársakkal a tudatos ügyfelekért (prezentáció)

Pandurics Anett, a Magyar Posta Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója előadásában a takarékosság, takarékoskodás, öngondoskodás szerepéről és jelentőségéről beszélt.
Pandurics Anett: Ej, ráérünk arra még! (prezentáció)

Szabó József Attila, a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ igazgatója a tudatos pénzpiaci magatartás fontosságáról tartott előadást. Az előadás vázlata ide kattintva tekinthető meg:
Szabó József: Tudatos pénzpiaci magatartás (prezentáció)
További információk a témáról:
https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem
https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/tanacsado-irodak 
Pénzügyi Navigátor címlapja
Tervezzen egész évre!

Végezetül Szabó Borbála, a Magyar Posta Takarék Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezetője és Gál Tamás marketing tanácsadó az MPT Önkéntes Nyugdíjpénztár által kínált újdonságokat ismertette. Az előadás prezentációja ide kattintva tekinthető meg:
Szabó Borbála: Nyugdíjpénztár… PSZE-20171011 (Prezentáció)

A közönség kérdéseire az előadók válaszoltak, majd Dr. Horváth Sándor PSZE-elnök zárszavával ért véget a tartalmas és hasznos szakmai konferencia.