Látogatás a Neuzer kerékpárgyárban. Esztergom, 2018. október 2.

A Postások Szakmai Egyesülete 2018. október 2-án (kedden) a Neuzer Kerékpár Kft. esztergomi gyárában látogatással egybekötött szakmai napot szervezett.

Program

8.30 Indulás autóbusszal Budapestről a Duna Plaza parkolóház bejárat mellől (illetve a vidékről érkezők saját szervezésben)
9:45-10:00  Érkezés (Neuzer Kft. Központi Telephely, Esztergom, Mátyás király utca 45)
10:15-10:30 Neuzer Kft. tevékenységének, történetének rövid bemutatása
10:30-12:30 Üzemlátogatás 2 csoportban a Neuzer Kft. termelésirányító munkatársaival
12:30-13:00 Kávészünet, kötetlen beszélgetés, kérdésfelvetések a közvetlen látottakkal kapcsolatosan
13:30-15:00 Ebéd és szakmai konzultáció a Neuzer Kft. érintett munkatársaival az esztergomi Rugby Club Hotelben
15:00 Program zárása

Élménybeszámoló

Koller Zoltán és kolléganője fogadott és kísért végig minket két csoportban, mivel 40 fő el tudott jönni a kerékpárgyárba.

A Budapestről indulók az egyesület által biztosított különbusszal utaztak a helyszínre, a résztvevők másik fele az ország minden részéről érkezett (Kecskemét, Sopron, Budapest, Szeged, Veszprém, Debrecen, Győr …).

Egy éve jártunk először a gyárban, ahol akkor éppen a postás kerékpárokat készítették. Ez alkalommal sokféle kerékpár készült, különböző helyekre, belföldi és külföldi megrendelőnek egyaránt. De a kiállított elkészült darabok között most is ott volt két postás kerékpár is.

A szakmailag érdekes és konstruktív kérdések ezúttal is elhangzottak, amelyekre kielégítő válaszokat kaptunk a kerékpár gyártásról, alkatrészekről, karbantartásról. És arról is, hogy érdemes kerékpárt választani, akár saját használatra vagy a gyermeknek, hobbiból vagy versenyzéshez.

Köszönetünket fejeztük ki a baráti fogadtatásért és a gyárlátogatás lehetőségéért!

Fotók