Területi szakmai nap a PAKK programról. Pécs, 2018. március 13.

A Pécsi Postapalota gyönyörű történelmi épülete volt  2018. március 13-án a tematikus PSZE szakmai napok sorozat soron következő helyszíne.

A Postai Azonosított Küldemények Kezelése (PAKK) Projekt megismertetése, bemutatása volt a szakmai nap célja – az eseményt a PSZE Nyugat-magyarországi területe szervezte a posták és területi igazgatóságok munkatársainak magas számú részvételével (60 fő).

A budapesti és miskolci rendezvényhez hasonlóan a PAKK Projektvezetés tagjai tartották az előadásokat a PAKK-programról, illetve annak folyamatairól. A résztvevők  játékos formában kipróbálhatták az új kézbesítési eszközöket is, a PDA eszközökön rögzített „szavakról” szókép készült, amely egy feldíszített fenyő formájában öltött testet (lásd csatolt fotó).

 

Szakmai ismeretterjesztés formájában egy kiemelt postai innováció került bemutatásra, amely nagyban hozzájárul a Magyar Posta  korszerű, minőségi szolgáltatásához.

Áprilisban két helyszínen Debrecenben és Kecskeméten folytatódik a PSZE területi szakmai konferencia-sorozata.

PSZE Nyugat-magyarországi Szervezet Pécs

Postaweben az alábbi felületen olvashatók az előadások (csak postai dolgozók férhetnek hozzá): http://teamweb2/sites/PAKKprojekt/_layouts/15/start.aspx#/SitePages/Alapvet%C5%91%20inform%C3%A1ci%C3%B3k.aspx