Szakmai konferencia a hálózati értékesítésről. Budapest, 2018. október 10.

Egyesületünk a Magyar Posta Zrt. Lakossági Értékesítési Igazgatósággal közösen rendezett országos szakmai konferenciát. 

A konferencia címe: A hálózati értékesítési tevékenység fejlődése és további irányok

A konferencia előadói

  • Dr. Horváth Sándor elnök,  PSZE – Megnyitó, köszöntő
  • Szőcs Csaba központvezető, Magyar Posta Zrt. Lakossági Értékesítési Igazgatóság
  • Kadocsa Balázs vezérigazgató-helyettes, Magyar Posta Befektetési Szolgáltató Zrt.
  • Pákay Imre igazgató, Fundamenta Lakáskassza Zrt.
  • Ungvári Krisztián termékfejlesztési és értékesítési vezető, OTP Bank Nyrt. Lakástakarék
  • Pandurics Anett elnök-vezérigazgató, Magyar Posta Biztosító Zrt.
  • Összefoglalás, zárszó

Az előadások tartalmából

Szőcs Csaba visszaemlékezett a 2017. évi pénzforgalmi konferenciára, ami éppen egy éve volt, és a pénzügyi tudatosságról, valamint a tudásfejlesztésről szólt. Ezt a munkát együtt folytattuk, tervezéssel, keretrendszerrel, menedzseléssel, értékeléssel, versennyel. Figyelembe véve az ügyféligények változását, a technológiai fejlődést, a dolgozói motivációt, a vezetői menedzser-szemléletet, van feladatunk, amit folyamatosan finomhangolunk. Vagyis együtt:  „Értéket teremtünk – értéket jelentünk”.

Pákay Imre a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. teljesítményét mutatta be számokban. Beszélt a Fundamenta-Lakáskassza stratégiájáról, a piacról. Kiemelte az ügyfeleknek és a Magyar Posta dolgozóinak kínált kedvezményeket, szólt a Fundamenta gyerekszámláról, a kuponok adta lehetőségekről, az állományápolás előnyeiről, a dolgozói kedvezményekről és az aktuális termékakciókról.

Ungvári Krisztián bemutatta az OTP Lakástakarék történetét, az LTP rendszerét, jellemzőit, a postai termékeket, kedvezményeket, kényelmi szolgáltatásokat, marketingmunkát, a postai értékesítés személyes támogatását.

Kadocsa Balázs  a Magyar Posta Befektetési Szolgáltató Zrt. termékeiről tartott előadást, melyben bemutatta az MNB statisztikáját arról, hogy milyen nagy készpénzállomány van a lakosságnál, ami arra vár, hogy tanácsadással megszólítva az ügyfelek  befektessék a postán kapható állampapírba, nyílt végű alapba. Előnyös tartós befektetési számlát (TBSZ) és többféle befektetést választhatnak a Befektetési Zrt. termékei közül a postahelyeken.