Elnökségi ülés. Budapest, 2004. december 8.

2004. december 8-án ülésezett a PSZE elnöksége Budapesten.

Az éves munkát Dr. Oláh László elnök értékelte. Megállapította, hogy a Magyar Posta Rt. szervezeti átalakulása a PSZE taglétszámában és 2004. évi munkájában is tükröződött. Kevesebb volt a vidéki rendezvény, az országos fórumok iránt viszont nagy érdeklődés mutatkozott. A tagcsoportok közül a szegedi területi csoport aktivitását és a Senior Klubot emelte ki.

Fábics Miklós ügyvezető igazgató elmondta, a PSZE a Thököly úti székhelyéről elköltözik a Lövölde térre. A 2005. évre legfőbb célkitűzés a taglétszám, valamint a területi rendezvények számának növelése. A tagdíj emelését 2005-re nem tervezi az elnökség. Molnár Sándor főtitkár megerősítette, hogy a szervezeti változások után a PSZE taglétszámát és a tagdíjfizetési fegyelmet kell növelni. Több területi rendezvényt sürgetett, amelyhez az elnökség anyagi támogatást nyújt.

Az elnökség tervezi, hogy a Posta című szaklap egy-egy példányát minden magyarországi postára eljuttatja a jövőben, hogy ne csak a PSZE tagok férjenek hozzá. A PSZE éves küldöttközgyűlése 2005. márciusában lesz. Az első negyedévi országos fórum a nemzetközi postai tapasztalatok megismerését célozza majd.