XIX. Országos Postás Konferencia. Budapest, 2014. november 26 .

Nagy érdeklődés mellett rendezte meg a Postások Szakmai Egyesülete – a Magyar Posta Zrt. vezetésével együttműködve – a XIX. Országos Postás Konferenciát Budapesten 2014. november 26-án. A konferencia ezúttal egy napos, de tartalmilag gazdag és érdekes volt. 

 A konferenciát Dr. Horváth Sándor, az egyesület elnöke nyitotta meg.

A plenáris ülés első részében a nyitóelőadást Szarka Zsolt, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója tartotta „Célok és feladatok a Magyar Posta hosszú távú, eredményes működtetésének biztosítására” címmel. Filep József termékmenedzser és fejlesztési igazgató „Banki és pénzügyi kultúra Magyarországon 2014-ben” címmel tartott szakmai előadást. Ezt követően Pandurics Antett, a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. elnök-vezérigazgatójának előadása következett „Öngondoskodás: polgári erény vagy úri huncutság?” címmel.

Szünet után – a plenáris ülés második részében – Papp György a Magyar Posta befektetési Zrt. elnöke a befektetési szolgáltatások és a lakossági megtakarítások piacának kihívásairól tartott előadást. Őt Kocsis István hálózati igazgató követte, előadásának címe: „Ügyfélélmény javítása a postákon”.

A plenáris ülés harmadik szakaszában két előadás hangzott el. Takács Pálné humánerőforrás-igazgató „Szenzitivitás a HR gyakorlatban” címmel tartotta meg előadását. Befejezésként külső előadó, meghívott szakember, Tonk Emil, az Üzleti Akadémia ügyvezetője beszélt „Lojális munkatárs – a cégek egyik legnagyobb értéke” címmel.

A konferencián elhangzottakat Dr. Horváth Sándor, a PSZE elnöke foglalta össze.

[print_gllr id=1018]