Tisztújítás (Nyugat-Mo.) Balatonalmádi, 2006. december 14.

A tagcsoport küldöttei a tisztújító közgyűlésüket Balatonalmádiban 2006. december 14-én a Posta Üdülőjében tartották meg, ahol megegyezés született arról, hogy a jövőben sem kívánnak megyénkénti, régiónkénti stb. bontásban működni, hanem továbbra is egy nagy szervezetként kívánnak tevékenykedni.

20070102 - PSZE Nyugat-Mo. közgyűlése-01Kasza Gyula levezető elnök köszöntötte a vendégeket és a jelenlévő PSzE tagokat. Megállapította, hogy a 262 fős taglétszámra vetítve 89,6 %-os arányban biztosítható a helyszíni szavazás. Ezt követően ismertetette a napirendi pontokat.

Első napirendi pontként Zsuppán Géza a PSzE Nyugat-magyarországi területi csoportjának jelenlegi elnöke megköszönte a tagság eddigi támogatását és a vezetőség valamennyi tagja nevében lemondott.

A második napirendi pont keretében a jelölőbizottság elnöke beszámolt az elvégzett munkáról és a következő javaslatot tette:

  1. Elnöknek Zsuppán Gézát (Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság, kézbesítési igazgatóhelyettes),
  2. Elnökségi tagnak pedig Németh Ferencet (Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság) és Wenczel Csillát (Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság), póttagnak pedig Rusznyákné Gaszt Felíciát (Pécs 3- tanposta) jelölte.

Ezt követően Kasza Gyula levezető elnök lehetőséget adott a további jelölésekre, de a tagság ezzel a lehetőséggel nem élt. Egyhangú szavazással döntés született, hogy a jelöltek nevei kerüljenek fel a „szavazólapra”.

20070102 - PSZE Nyugat-Mo. közgyűlése-02A szavazás lezárását követően a szavazatszedő bizottság megállapította, hogy 235 érvényes szavazattal ért véget a választás. A szavazatra jogosultak mindegyike támogatta Zsuppán Géza a PSzE Nyugat-magyarországi területi elnökké, Németh Ferenc és Wenczel Csilla elnökségi taggá, valamint Rusznyákné Gaszt Felícia póttaggá választását. A szavazatszedő bizottság elnöke elsőként gratulált a megválasztott új elnökségi tagoknak és eredményes munkát kívánt.

Zsuppán Géza a saját és a megválasztott PSzE vezetőségi tagok nevében megköszönte a bizalmat és reményét fejezte ki, hogy az egyesület tagjainak aktív közreműködésével eredményes közös munka valósul majd meg.

Zárszóként Kasza Gyula levezető elnök megköszönte a megjelenést valamint a szervezésben és lebonyolításban résztvevők munkáját. A közgyűlést ezt követően bezárta.

Wenczel Csilla