Támogassa egyesületünket személyi jövedelemadója 1%-ával idén is!

Tisztelettel kérjük,
hogy jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogassa egyesületünk működését! 

ADÓSZÁMUNK: 18006647-1-41

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik az előző évben jövedelemadójuk bevallásakor egyesületünk részére ajánlották fel adójuk 1%-át! Elősegítették vele az egyesület által végzett szakmai ismeretterjesztést, a postai hagyományok ápolását és társadalmilag hasznos vállalásaink megvalósítását. Az előző évi programjainkról közzétett beszámolók megtekinthetők itt, a psze.info honlapon.

Kérjük, hogy idén is támogassa adója 1%-ának felajánlásával egyesületünk szakmai ismeretterjesztő és hagyományőrző tevékenységét!

Hogyan ajánlhatja fel tavalyi jövedelemadója 1 százalékát a PSZE javára?

Nagyon egyszerűen!

1) Az alábbi letölthető nyomtatványon

A lentebb látható ikonra kattintva letöltheti a 20EGYSZA jelű nyomtatványt, amin a kedvezményezett civil szervezet rovatba a PSZE adószámát már be is írtuk.

 

SZJA 1% NYOMTATVÁNY

 

Ezt mentse le a számítógépére, nyomtassa ki, írja be a saját adatait, és lezárt postai borítékban adja fel postán a NAV címére, vagy nyújtsa be személyesen (esetleg meghatalmazott útján) a NAV valamelyik ügyfélszolgálatán a jövedelemadó-bevallásával együtt, vagy attól függetlenül – legkésőbb 2021. május 20-áig.

2) További lehetőségek

  • Amennyiben munkáltatója vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, adja át a nyomtatványt lezárt borítékban a munkáltatónak (a borítékon a leragasztást több helyen is írja alá, hogy a NAV-nál lássák, a lezárás sértetlen maradt),
  • vagy a nyilatkozatot elektronikus úton is beküldheti az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével,
  • vagy az ÁNYK keretprogramban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

További információk a NAV honlapján, itt találhatók

Támogatását előre is köszönjük!

Postások Szakmai Egyesülete

Dr. Horváth Sándor elnök sk.
Lukács Angéla ügyvezető igazgató sk.

1992-2023