A Magyar Posta 2015. évi eredményei és 2016. évi kihívásai. Szakmai nap, Budapest, 2016. június 2.

A Magyar Posta Zrt. 2015. évi eredményeiről és 2016. évi kihívásairól rendezett tájékoztató jellegű szakmai napot a Postások Szakmai Egyesülete Budapesten a társaság Dunavirág utcai székházának Gervay-termében.

A megjelent nagy számú érdeklődőt Dr. Horváth Sándor, a PSZE elnöke köszöntötte, aki egyúttal utalt arra is, hogy a PSZE tagjainak javaslata és kérése alapján került sor ennek a szakmai napnak a megrendezésére.

Szarka Zsolt, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója „Magyar Posta – tradíciónk a megújulás” címmel a 2013-ban kezdődött stratégiaváltás okairól és irányairól, a társaság múlt évi eredményeiről, a kihívásokról, változásokról és fejlesztési elképzelésekről tartott előadást.

Szauer Tamás általános vezérigazgató-helyettes „Nemcsak a húszéveseké a világ” címmel a partnerkapcsolatok alakulását és az értékesítés különféle területein bevezetett újdonságokat mutatta be.

Molnár Róbert üzleti és logisztikai vezérigazgató-helyettes az International Post Corporation (IPC) nemzetközi felmérését ismertetve az elektronikus kereskedelem (E-commers) helyzetét és fejlődési tendenciáit elemezte, és ezzel összefüggésben a Magyar Posta technológiai fejlesztési terveit ismertette.

A hallgatók az elhangzottakkal kapcsolatban számos konkrét kérdést tettek fel, amire az előadók válaszoltak. A fórumot Dr. Horváth Sándor zárta be.

Dr. Horváth Sándor PSZE-elnökSzarka Zsolt, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatójaSzauer Tamás, a Magyar Posta Zrt. átlalános vezérigazgató-helyetteseMolnár Róbert, a Magyar Posta Zrt. üzleti és logisztikai vezérigazgató-helyettese