PSZE szakmai nap Kecskeméten, 2007. június 23.

A Postások Szakmai Egyesületének Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyei tagcsoportja idei első szakmai napját 2007. június 23-án tartottuk Kecskeméten.

 
Tóth Tímea postavezető és helyettese Varga Lászlóné nagyon szép helyszínt biztosított rendezvényünkhöz, a posta melletti Református Iskola kórustermét. Kecskeméti szaktársaink hideg ásványvízzel, kávéval, pogácsával várták a majd 70 résztvevőt.

Kecskemét_02_SzarkaImreA program Szarka Imre PSZÜ üzletágvezető előadásával kezdődött „A Posta helye a banki, pénzügyi szolgáltatások ellátásában” címmel. Az előadást hallgatva ismét „rádöbbenhettünk”, hogy milyen fontos a szemléleti nyitás a banki tevékenységek felé.

Ezután Jambrik Mihály stratégiai koordinációs igazgató prezentációja következett a posta megítéléséről. Érdekes volt az ügyfelek „tükrében” látni munkánkat, értékeinket.

Kecskemét_01_vendégváróAz előadás utáni konzultáció során nagy hangsúlyt kapott, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a belső elvárásként megfogalmazott ajánlások számának növelését, illetve az ügyféligények között első helyen szereplő várakozási idő csökkentését.

A szünetben megcsodáltuk az iskola impozáns folyosóit, közösségi tereit és természetesen volt idő arra is, hogy a régen látott ismerősökkel megbeszéljük a családi eseményeket.

Az utolsó felvonásban Kállay László, az Erste értékesítés támogatója tartott pörgő előadást a „Pénzügyi kultúra fejlesztése, befektetési portfolió kezelés” címmel.

Szombat délután kettő körül már kissé nehezen vettük fel az előadó ritmusát, de a végére belejöttünk, és nagyon élveztük ezt a gyakorlatias tájékoztatót.

Kecskemét_05_NagynéHMA jó hangulatú, érdekes tanácskozás közben gyorsan telt az idő, csak a főtérről behallatszó harangjáték figyelmeztetett, hogy jócskán bennjárunk a délutánban.

Nagyné Haja Mária igazgatóhelyettes, a PSZE területi elnöke köszönt el a három megyéből összegyűlt résztvevőtől.

„Fakultatív programként” hazaindulás előtt még megnéztük a „Borváros” pavilonjait és természetesen a fagylaltozást se lehetett kihagyni egy ilyen meleg napon.

Mindenki „feltöltődve” ment haza, ami biztosan lendületet ad majd további munkánkhoz.

Apátiné Csorba Erzsébet
Bács-Kiskun megye