PAKK program – területi szakmai konferencia, Miskolc, 2018. március 2.

A Postai Azonosított Küldemények Kezelése (PAKK) projekt megismertetését célzó területi szakmai napot rendezett a PSZE Észak-Magyarországi Szervezete a PAKK Projekttel közösen.

2018. március 2-án Miskolcon, az egykori postaigazgatóság épületében (Miskolc, Kazinczy utca) közel 60 fő részvételével zajlott a rendezvény. A havas – helyenként jeges – időjárási viszony sem szegte kedvüket a résztvevőknek és az előadóknak, akik vállalták, hogy bemutatják a kollégáknak, miben segíti és újítja meg az új projekt a könyvelt levélküldemények felvételét, kézbesítését, a minőségi postai szolgáltatást.

Postaweben az alábbi felületen olvashatók az előadások (csak postai dolgozók férhetnek hozzá): http://teamweb2/sites/PAKKprojekt/_layouts/15/start.aspx#/SitePages/Alapvet%C5%91%20inform%C3%A1ci%C3%B3k.aspx

PSZE Észak-magyarországi Szervezet

A vállalkozó kedvűek a bemutatott PDA készülékek kijelzőjére rajzolhatták és elmenthették a PAKK projektről elsőként eszükbe jutó szavakat, melyekből a projektvezetés egy fenyőfa alakú szóképet rakott össze és vetített ki a rendezvény végén – visszautalva a projektvezető fenyőfa és egy feldíszített karácsonyfa hasonlatára.