Postás Háromkarikás Játékok

2016. március 18. – Az alábbiakban közzéteszünk egy országos postás sportrendezvényre szóló felhívást, abban a reményben, hogy a PSZE aktív és nyugdíjas tagjai közül is sokan szeretnek sportolni, és szívesen részt vennének egy vérpezsdítő postás sporttalálkozón 2016. június 18-án. Nevezési határidő:  2016. április 20. 

ORSZÁGOS SPORTTALÁLKOZÓ

Postas-haromkarikas-jatekok-logo

A Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE) és a Kelet-magyarországi Postás Sportegyesület (KPSE) közös szervezésében és lebonyolításában országos Postás Háromkarikás Játékok elnevezésű sporttalálkozót hirdetünk meg.

Tisztelt Munkatársaink !
Kedves Sportbarátaink !

Tájékoztatunk, hogy a 2016-os riói olimpia életérzésére a magyar postások több tízezres nagy családját egyesületeink is szeretnék ráhangolni, az önálló Magyar Posta fennállásának közelgő 2017. évi 150. évfordulóját egy emlékezetes sportversennyel felvezetni.

E célok mentén a Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE) és a Kelet-magyarországi Postás Sportegyesület (KPSE) közös szervezésében és lebonyolításában országos

Postás Háromkarikás Játékok

elnevezésű sporttalálkozót hirdetünk meg.

A rendezvény fővédnöke Szarka Zsolt elnök – vezérigazgató úr.

Az esemény időpontja és helyszíne: 2016. június 18., Erzsébet Üdülőközpont és Tábor, Zánka.

Megrendezésre kerülő versenyszámok:

1. Kispályás labdarúgás női, férfi
2. Strandröplabda vegyes összetételű csapatokkal
3. Tollaslabda női, férfi
4. Tenisz női, férfi
5. Asztalitenisz női, férfi
6. Sakk női, férfi
7. Kerékpár ügyességi verseny
8. Petanque vegyes összetételű 3 fős csapatokkal
9. Úszás
10. Sárkányhajó /Kelet – Közép – Nyugat 1-1 csapattal/
11. Atlétika:
– Futás – 200 m, 4×400 m, 3000 m
– Súlylökés női, férfi

A versenyekre olyan postás dolgozók és postás nyugdíjasok nevezhetnek, akiknek az adott sportágban a 2016-os évben NB-s, illetőleg OB-s bajnokságban nincs érvényes igazolásuk, illetve minősítésük.

Egy versenyző több versenyszámban is nevezhet, de a verseny lebonyolításánál mindenki köteles a versenykiírásnak megfelelő időpontban megjelenni.

A sportegyesületek minden résztvevő számára ebédet biztosítanak, az utazási  és esetleges szállásköltségekhez hozzájárulnak.

Nevezni a csatolt Nevezési lapon Nyugat-magyarországon a DPSE körzeti sportvezetőinél, Kelet-magyarországon a KPSE területi koordinátorainál, Közép-magyarországon/Központi Területi Igazgatóságon szervezeti egységenként Pesti Lászlónál (Pesti.Laszlo@posta.hu) lehet.

Nevezési határidő: 2016. április 20.

Eredményes szervező munkát kívánunk!
A Szervező Bizottság nevében:

Pesti László DPSE – elnök
Kapaló András  KPSE – elnök