Küldöttközgyűlés. Budapest, 2007. május 10.

2007. május 10-én tartotta éves küldött-közgyűlését a Postások Szakmai Egyesülete Budapesten.

2007_PSZE_kgy_03A küldöttközgyűlést dr. Oláh László örökös tiszteletbeli elnök vezette. Az elmúlt évi munkáról dr. Horváth Sándor elnök számolt be. (Az elnöki beszámolót ide kattintva olvashatja.)

A küldöttközgyűlésen megjelent és felszólalt Szivi László, a Magyar Posta Zrt. üzleti vezérigazgató-helyettese, aki az egyesület és a társaság vezetése közötti 2007_PSZE_kgy_16együttműködés lehetőségeiről beszélt.

Az egyesület gazdálkodásáról szóló beszámolót és 2007. évi költségvetési tervet Fábics Miklós terjesztette elő. Wendl Éva a felügyelő bizottság értékelését ismertette. Deutsh Józsefné a központi területi szervezet munkárjáról, Tóth László pedig a kelet-magyarországi szervezet tevékenységéről és 2007_PSZE_kgy_04átalakulásáról adott tájékoztatást. Lovászi József az egyesület külső-belső kommunikációjáról szólt.

A kérdésekre, hozzászólásokra adott válaszokkal együtt az előterjesztett beszámolót, pénzügyi elszámolást és pénzügyi tervet a küldöttközgyűlés elfogadta.

A közgyűlés saját kérésére felmentette elnökségi tagsága alól Lovászi Józsefet, és a humán szakterület képviseletében elnökségi taggá választotta Dézsi Sándort, a humán szakterületi PSZE-szervezet elnökét.