Biztonság és felelős gondoskodás. Budapest, 2012. április 11.

„Biztonság és felelős gondoskodás” címmel tartott központi szakmai napot a PSZE és a Magyar Posta Zrt. Biztonsági Főigazgatósága Budapesten, 2012. április 11-én .

A résztvevőket Dr. Horváth Sándor, a PSZE elnöke köszöntötte, majd Dr. Károlyi László biztonsági főigazgató tartott bevezető előadást.

Flórián István, osztályvezető az Egészség, Baleset és Környezetvédelmi osztály (EBK) megalakulásáról, az integrált tevékenység fő feladatairól és eddigi tapasztalatairól, a Magyar Posta Zrt. munkavédelmi helyzetéről és a foglalkozás-egészségügy aktuális kérdéseiről tájékoztatta a szakmai nap hallgatóságát.

Hermanné Garai Mária, környezetvédelmi felelős „A földet nem őseinktől örököltük, hanem unokáinktól vettük kölcsön” címmel a Magyar Posta környezetvédelmi tevékenységét tekintette át, beleértve a 2012. évi feladatokat is.

Dr. Cziva Oszkár, a JNT Security Logisztikai és Biztonsági Kft. üzleti igazgatója a biztonság szerepét mutatta be a készpénz-logisztikában.

Dr. Török Bálint, a JNT Security Kft. osztályvezetője a katasztrófavédelem fejlődésének történetéről és XXI. századi feladatairól tartott előadást.

Pálvölgyi Péter, a JNT Security Kft. biztonsági koordinátora „Élőerős kihívások a mai Magyarországon” címmel tartott tájékoztatót.

Székelyhidi Miklós, a JNT Security Kft. csoportvezetője a készpénz-logisztikai piacon alkalmazott fejlett technológiákat mutatta be.

Az előadók válaszoltak a hallgatóság kérdéseire, reagáltak az előadásokhoz fűzött észrevételekre, felvetésekre, javaslatokra.

A szakmai nap tanulságait Dr. Károlyi László biztonsági főigazgató összegezte.