A megújuló HR – szakmai nap Celldömölkön, 2012. július 26.

2012. július 26-án „A megújuló HR” címmel szakmai napot szervezett celldömölkön a PSZE Soproni Területi Szervezete a humán szakterülettel közösen.

A kiemelkedő érdeklődéssel kísért programon több, mint 50 fő vett részt a soproni területről: azok a nagypostavezetők, akik az országos rendezvényre nem juthattak el, valamint a körzeti posták munkaügyi ügyintézői.

20120626-Hr nap CelldomolkonGulyás Ernő NYMTIG igazgató bevezetőjét követően Takács Pálné humán erőforrás igazgató köszöntötte a megjelenteket, és ismertette a részletes programot. Előadásában a humán terület előtt álló kihívásokat, és az arra adható lehetséges válaszokat részletezte. Dr. Papp Ildikóhumán erőforrás szolgáltató központvezető a Munka törvénykönyvében, ill. a nyugdíjazás rendszerében, míg Kontrát Ervin jövedelem-politikai csoportvezető a Kollektív szerződésben bekövetkezett változásokról beszélt. Balázs Orsolya foglalkoztatás menedzsment osztályvezető a foglalkoztatás aktuális kérdéseit ismertette. A képzési rendszer átalakulásának főbb jellemzőiről Kalocsai Katalin képzés-fejlesztési osztályvezető tartott előadást.

A színvonalas és tartalmas program – a felmerült kérdések megválaszolása után – Takács Pálné összegző szavaival ért véget.

Csenár Márta